Cokooni: Η καλύτερη περιποίηση μαλλιών.

Χαρίστε στα μαλλιά σας τη φροντίδα και τη φρεσκάδα που τους αξίζει με τα κατάλληλα premium προϊόντα μαλλιών. Μάθετε την σειρά «Μάγος των μαλλιών», όπως το χαρακτηρίζουν από μόνοι τους οι πελάτες μας.

 

Όλα ξεκίνησαν με την leave-on μάσκα αναδόμησης και ενυδάτωσης, και χάρη στην αγάπη που δείξατε για το Cokooni Hydrating Hair Mask, σας ετοιμάσαμε την απόλυτη σειρά περιποίησης με Cokooni Mask Gold Boosted και Cokooni Conditiones Gold Boosted.
Τα καινοτόμα συστατικά του Cokooni διεισδύουν και ενισχύουν τη δομή της τρίχας, εξισορροπώντας το επίπεδο υγρασίας, προσφέροντας απαλά και λαμπερά μαλλιά.

 

Η πολυετής εμπειρία μου στο χώρο της κομμωτικής και η καθημερινή επαφή μου με όλους και όλες εσάς που ζητάτε τις συμβουλές μου για τα ζητήματα των μαλλιών σας, μου δημιούργησε την ανάγκη να φτιάξω ΕΝΑ προιόν.

Ένα προϊόν που θα μπορέσει να ενυδατώσει τα μαλλιά, να αναδομήσει τις σπασμένες άκρες, να δυναμώσει την τρίχα, να την προστατέψει από προϊόντα και συσκευές styling ώστε να δείτε τα μαλλιά σας – ξανά – να μακραίνουν και να λάμπουν από υγεία χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσετε χρήματα σε διαφορετικά προϊόντα που στο τέλος μένουν αχρησιμοποίητα γιατί δεν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται.

Έτσι λοιπόν μετά από χρόνια δοκιμές σε εργαστήρια με εξειδικευμένους χημικούς δημιουργήθηκε το cokooni!

Το προϊόν που εσείς χαρακτηρίσατε ως «ο μάγος των μαλλιών!»