ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ “ΣΠΑΝΕ”

Μαλλιά που δεν μακραίνουν και σπάνε σε συγκεκριμένο σημείο… είναι κάτι που ακούω πολύ συχνά από ανθρώπους που επισκέπτονται για πρώτη φορά το Despinahair boutique. Η αφυδατωμένη και αδύναμη τρίχα είναι ένα συχνό φαινόμενο και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες! Τα μαλλιά μας επηρεάζονται πάρα πολύ από την γενική κατάσταση του οργανισμού μας. Η έλλειψη βιταμινών, σιδήρου ή κάποια ορμονική ανωμαλία είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορεί να δούμε τα μαλλιά μας αδύναμα. Σε αυτή την περίπτωση ο «αρμόδιος» είναι ο γιατρός σας που με τις κατάλληλες εξετάσεις θα εντοπίσει ποιο είναι το ζήτημα ώστε να το λύσετε μαζί. Πολύ συχνά ωστόσο οι λόγοι που κάνουν την τρίχα να αδυνατίζει είναι εξωτερικοί…λανθασμένες τεχνικές ή κακές διαγνώσεις σε κομμωτήρια,  η χρήση ακατάλληλων προϊόντων, υπερβολική χρήση προϊόντων styling, πολύ «πιστολάκι», πολύ «πρέσα» είναι κάποιες από τις αιτίες που τα μαλλιά σας καταστρέφονται…
Στο Despinahair boutique είμαστε κοντά σας, κάνοντας μια πρώτη διάγνωση για την κατάσταση των μαλλιών σας και στην περίπτωση που η αδυναμία εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες είμαστε εδώ για να σας συστήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα για θρέψη και θεραπεία! 

Στο Despinahair boutique μπορούμε να επιλέξουμε τα σωστά προϊόντα για την δίκη σας ανάγκη και φυσικά μην ξεχνάμε την σειρά που εσείς αναδείξατε ως την πιο αγαπημένη σας! 

Το cocooni είναι εδώ με δυο νέα προϊόντα ικανά να σας κάνουν να ξεχάσετε μια για πάντα την φράση… «μαλλιά που σπάνε»!
Μια δοκιμή θα σας πείσει!