ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ COKOONI HYDRATING LEAVE ON HAIR MASK;

Τι ακριβώς είναι το Cokooni Hydrating Hair Mask;

Είναι η μοναδική μάσκα που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Μία μάσκα leave on με πλούσια σύνθεση από καστορέλαιο, έλαια μακαντέμια – άργκαν, υδρολυμένο μετάξι & εκχύλισμα Ελίχρυσου που ενυδατώνει! Αναδομεί! Και τιθασεύει την τρίχα!

Ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και μεταξένια χωρίς να τα βαραίνει ή να τα «λαδώνει»!

Τα καινοτόμα συστατικά της φόρμουλας του διεισδύουν και ενισχύουν τη δομή της τρίχας, εξισορροπώντας το επίπεδο υγρασίας, προσφέροντας άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Δεν είναι τυχαίο που το cokooni έχει αποκτήσει πιστούς φίλους όλους και όλες εσάς σε Ελλάδα και Κύπρο, που είδατε στην πράξη τα μαλλιά σας να μακραίνουν, να δυναμώνουν και να επανακτούν την χαμένη τους λάμψη.

Πως χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποιείται σε στεγνά η βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ακόμα και την χρήση θερμαντικών συσκευών σταιλινγκ (πιστολάκι, πρέσσα κτλ) να λειτουργούν θεραπευτικά αφου ενεργοποιούν τα ευεργετικά συστατικά του μέσο της θερμότητας.

Απαραίτητα σε βρεγμένα  μαλλιά.

Κάθε φορά μετά το λούσιμο εφαρμόζεται μία μικρή ποσότητα (αντίστοιχη σε ένα πάτημα για κοντά μαλλιά και 2 πατήματα για μακριά μαλλιά.)

Απλώνεται στο μήκος τον μαλλιών και μετά ξεμπερδεύεται.

Στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά πριν το φορμάρισμα η την χρήση προϊόντων σταιλινγκ.

 

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά!!

Όχι πια αφυδατωμένες άκρες! Ναι στα υγιή και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά!

Το Cokooni δεν υπόσχεται απλά… Πραγματοποιεί!