COKOONI: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!

Μου το ζητήσατε…
Το προσπάθησα και το κατάφερα!
Η σειρά περιποίησης cocooni ολοκληρώνεται και τα μαλλιά σας είναι βέβαιο ότι θα λάμψουν από υγεία!!!
Το αγαπημένο σας cocooni αποκτά συμμάχους! Δυο καινούργια προϊόντα έφτασαν για να κάνουν την σωστή περιποίηση των μαλλιών σας εύκολη υπόθεση!
Μετά από πολλές δοκιμές στο εργαστήριο με εξιδεικευμένους επιστήμονες, με πολύ αγάπη και πολύ φροντίδα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε 2 ακόμα προϊόντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε! Τρίχα γεμάτη! Δυνατή! Μαλλιά που δεν φριζάρουν, χτένισμα που κρατάει και όψη σαν να έχετε κάνει θεραπεία κεράτινης!!!
Το Cokooni Conditioner Gold Boosted και η Cokooni Hydrating Mask Gold Boosted είναι εδώ που σε συνδυασμο με το αγαπημένο σας leave on προϊόν… είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη κι ολας χρήση!
Το Cokooni Conditioner Gold δημιουργήθηκε για να δώσει στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας ένα ακόμα εργαλείο. Με Πλούσια σύνθεση από καστορέλαιο, έλαια μακαντάμια – αργκάν, υδρολυμένο μετάξι & εκχύλισμα Ελίχρυσου ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών μαλακώνει, ξεμπερδεύει, λειαίνει και ενυδατώνει την τρίχα χωρίς να την βαραίνει! Λειτουργεί σαν μια «ελαφριά» μάσκα που τα καινοτόμα συστατικά της διεισδύουν και ενισχύουν τη δομή της τρίχας, εξισορροπώντας το επίπεδο υγρασίας!
Σε συνδυασμό με το Cokooni Hydrating Leave On Mask, τα μαλλιά δυναμώνουν μακραίνουν και λάμπουν υγιή και δυνατά!
Η Cokooni Hydrating Mask Gold Boosted είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα είναι πραγματικός γιατρός για τα μαλλιά σας! Τέλος πια στις σπασμένες άκρες! η Cokooni Hydrating Mask Gold Boosted θεραπεύει και αναδομεί την κατεστραμμένη, αδύναμη κ άτονη τρίχα.
Το «μπότοξ» των μαλλιών μπορεί να γίνει πλέον στο σπίτι σας!
Γεμάτο θρεπτικά συστατικά, καστορέλαιο, έλαια μακαντάμια-άργκαν, υδρολυμένο μετάξι και εκχύλισμα ελίχρυσου και Ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών είναι το μοναδικό προϊόν της αγοράς που δεν υπόσχεται απλά…. Αλλά εγγυάται εντυπωσιακά αποτελέσματα! Σας υπόσχομαι ότι θα δείτε απίστευτη αλλαγή ακόμα και σε πολύ κατεστραμμένα μαλλιά από την πρώτη κι ολας χρήση της Cokooni Hydrating Mask Gold Boosted!
Χρησιμοποιώντας την μόνο μία φορά την εβδομάδα, αφήνοντας την να δράσει τον απαιτούμενο χρόνο και χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα για την καθημερινή σας φροντίδα το conditioner και το leave on το αποτέλεσμα που θα δείτε θα είναι απλά… εκπληκτικό! αντίστοιχο με εκείνο που υπόσχονται πανάκριβες θεραπείες στο κομμωτήριο μόνο που τώρα… θα το έχετε επιτύχει εσείς! στο σπίτι σας! και θα μπορείτε να το διατηρείτε!!!!!