Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ

Όταν πρόκειται για τα μαλλιά σου, έχει σημασία να νιώθεις ότι αφήνεσαι στα κατάλληλα χέρια!

Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής δεν είναι υπερβολή να πω ότι έχουμε πελάτες από ολόκληρη την Ελλάδα  που επισκέπτονται το DESPINA KOUKOULI Hair Boutique για την φροντίδα των μαλλιών τους.

Το «Ξ-άνοιγμά» της τρίχας γνωρίζουμε πως εάν δεν γίνει με  τα κατάλληλα προϊόντα και υπό την επίβλεψη σωστά καταρτισμένου επαγγελματία, εμπεριέχει τον κίνδυνο να καταστρέψει την τρίχα. Μαλλιά αφυδατωμένα  και σπασμένα από ντεκαπάζ είναι δυστυχώς ένα πολύ συχνό φαινόμενο το οποίο καλούμαι να αντιμετωπίσω σε νέες πελάτισσες. Κάτι εξίσου σημαντικό στη διαδικασία «ξ-ανοίγματός» των μαλλιών είναι το να πετύχουμε τη σωστή απόχρωση.

Με σπουδές ως Color Specialist και έχοντας αποκτήσει κορυφαία εξειδίκευση στο χρώμα, εκτός από την επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αναλαμβάνω και κάθε «δύσκολη περίπτωση»! Μαλλιά κατεστραμμένα από βαφές, χρώμα ξεθωριασμένο, και δύσκολες περίπτωσης στο «ξ-άνοιγμά» είμαι εδώ για να τα αντιμετωπίσω και να δώσω λύση! Όσο δύσκολη κι αν είναι η περίπτωση, ακόμα και αν τα μαλλιά σας έχουν καταστραφεί, αναλαμβάνω και εγγυώμαι να τα επαναφέρω και να σας χαρίσω το χρώμα που ονειρεύεστε χωρίς την χρήση τεχνικών που θα τα επιβαρύνουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που με αποκαλούν «γιατρό των μαλλιών»

Στο DESPINA KOUKOULI Hair Boutique, εγώ και οι συνεργάτες μου, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως balayage- ombré- babylights ή και ολοκληρωτικό «ξ-άνοιγμά» αναλαμβάνουμε να σας χαρίσουμε το ξανθό που ονειρεύεστε!

Η πιο σίγουρη και ασφαλή επιλογή για το ιδανικό χρώμα και την περιποίηση των μαλλιών σας είναι εδώ στο DESPINA KOUKOULI Hair Boutique!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας!

Φωτογραφίες: ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ