Το σωστό προϊόν κάνει τη διαφορά στα μαλλιά και… την τσέπη σου!

Είναι βέβαιο πως κι εσυ έχεις αγοράσει τουλάχιστον ένα προϊόν περιποίησης η σταιλινγκ για τα μαλλιά σου το οποίο δεν έχεις χρησιμοποιήσει τελικά! Προϊόντα που υπόσχονται θαύματα και όχι πως δεν είναι αξιόπιστα… απλά δεν είναι τα κατάλληλα για τα δικά σου μαλλιά!

Το πάχος της τρίχας (λεπτή, μεσαία η χοντρή τρίχα) και η κατάσταση του τριχωτού, αν είναι λιπαρό η ξηρό, είναι δυο από τους παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις προϊόντα για τα μαλλιά σου! Επιπλέον μεγάλο ρόλο παίζει η ανάγκη σου τη δεδομένη στιγμή! Να προστατεύσεις το χρωμα; Να ενυδατώσεις την τρίχα; τα δυο αυτά μαζί και ταυτόχρονα να μειώσεις το φριζαρισμα;

Πολλοί οι παράγοντες λοιπόν, πολλά τα προϊόντα και σίγουρα πολλά τα χρήματα που έχουμε όλοι πετάξει επενδύοντας σε λαθος προϊόντα που απλά δεν κάνουν για εμάς! Στο DESPINA KOUKOULI Hair Boutique μια απο τις υπηρεσίες μας είναι να σε συμβουλεύσουμε για το ποιο είναι το σωστό προϊόν αποκλείστηκα για εσενα! Αναλύοντας τα μαλλιά σου, την κατάσταση της τρίχας, του τριχωτού της κεφαλής και τις αναγκες σου, σου προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα μέσα από την τεράστια γκάμα εταιρειών που φιλοξενούμε στο χώρο μας, ώστε τα χρήματα σου να μην πάνε χαμένα και εσυ να  δεις στα μαλλιά σου το αποτέλεσμα που περιμενεις!

Επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε το ραντεβού σου!

Η απολυτή εξειδίκευση στο χρώμα DESPINA KOUKOULI Hair Boutique 

Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής δεν είναι υπερβολή να πω ότι έχουμε πελάτες από ολόκληρη την Ελλάδα  που επισκέπτονται το DESPINA KOUKOULI Hair Boutique για την φροντίδα των μαλλιών τους.

Το «Ξ-άνοιγμά» της τρίχας γνωρίζουμε πως εάν δεν γίνει με  τα κατάλληλα προϊόντα και υπό την επίβλεψη σωστά καταρτισμένου επαγγελματία, εμπεριέχει τον κίνδυνο να καταστρέψει την τρίχα. Μαλλιά αφυδατωμένα  και σπασμένα από ντεκαπάζ είναι δυστυχώς ένα πολύ συχνό φαινόμενο το οποίο καλούμαι να αντιμετωπίσω σε νέες πελάτισσες. Κάτι εξίσου σημαντικό στη διαδικασία «ξ-ανοίγματός» των μαλλιών είναι το να πετύχουμε τη σωστή απόχρωση.

Με σπουδές ως Color Specialist και έχοντας αποκτήσει κορυφαία εξειδίκευση στο χρώμα, εκτός από την επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αναλαμβάνω και κάθε «δύσκολη περίπτωση»! Μαλλιά κατεστραμμένα από βαφές, χρώμα ξεθωριασμένο, και δύσκολες περίπτωσης στο «ξ-άνοιγμά» είμαι εδώ για να τα αντιμετωπίσω και να δώσω λύση! Όσο δύσκολη κι αν είναι η περίπτωση, ακόμα και αν τα μαλλιά σας έχουν καταστραφεί, αναλαμβάνω και εγγυώμαι να τα επαναφέρω και να σας χαρίσω το χρώμα που ονειρεύεστε χωρίς την χρήση τεχνικών που θα τα επιβαρύνουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που με αποκαλούν «γιατρό των μαλλιών»

Στο DESPINA KOUKOULI Hair Boutique, εγώ και οι συνεργάτες μου, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως balayage- ombré- babylights ή και ολοκληρωτικό «ξ-άνοιγμά» αναλαμβάνουμε να σας χαρίσουμε το ξανθό που ονειρεύεστε!

Η πιο σίγουρη και ασφαλή επιλογή για το ιδανικό χρώμα και την περιποίηση των μαλλιών σας είναι εδώ στο DESPINA KOUKOULI Hair Boutique!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας!